Jobbar du hemifrån? Få IT support på plats

Hembesök av en IT-tekniker som kontrollerar arbetsmiljö och utrustning.

Contact us

Jobbar du hemifrån? Få IT support på plats

Under 2020 har hela världen genomgått stora förändringar. Covid-19 pandemin har tvingat många företag, både större och mindre privata företag, att låta sina anställda jobba hemifrån på heltid. Den här förändringen för med sig nya utmaningar kring IT och arbetsmiljö. Vi på Amplius har IT-lösningarna för att ditt företag ska lyckas hantera övergången smidigt och effektivt.

Våra IT-tekniker tillhandahåller support hemma hos dina anställda på ett professionellt och ansvarsfullt sätt, för att se till att de har allt de behöver för att kunna jobba hemifrån effektivt. Vi kan även hjälpa ditt företag med lagerhållning av datorer och kringutrustning, och leverera färdiginstallerade datorer och utrustning till dina anställdas hemmakontor.

Att jobba hemifrån ser ut att kunna bli norm och förmodligen blir det bara mer utbrett med tiden. Vissa kan gå från att jobba på kontoret till att jobba hemifrån utan några större problem, men för andra kan det behövas hjälp med att hantera förändringen i arbetsmiljön. Oavsett hur väl dina anställda anpassar sig så behöver de ha rätt utrustning på plats för att kunna arbeta lika produktivt som på kontoret. Våra IT-tekniker kan besöka dina anställda i deras hem och se till att de har en ordentlig arbetsplats med rätt utrustning för att kunna både arbeta och må bra.

Hembesök av en IT-tekniker som kontrollerar arbetsmiljö och utrustning

Har hemmet en snabb internetuppkoppling? Videokonferenser, mjukvara och filer på företagets egna servrar och molntjänster kräver en god anslutning till Internet för att möjliggöra för dina anställda att effektivt kunna jobba hemifrån. Har din personal rätt utrustning på plats? Hur ser det ut med nätverkskapacitet och täckning för trådlösa anslutningar?

Våra IT-tekniker ser till att din personal har en bekväm och lämplig arbetsplats i hemmet. Vi kontrollerar även att dator, headset och mikrofon fungerar som de ska och att datorn har korrekt mjukvara med de senaste uppdateringarna.

En IT-expert i ditt eget hem

En del av dina anställda kan säkert arbeta hemifrån självgående, men andra behöver hjälp med tekniken. Våra IT-tekniker besöker din personal i deras hem och gör felsökningar, installationer och uppdateringar på ett korrekt sätt, samtidigt som vi tar stor hänsyn til att det kan kännas främmande att släppa in tekniker i sin hemmiljö. Vår support är tillgängligt dygnet runt varje dag på året. Med oss på Amplius behöver din personal aldrig vänta länge på kompetent IT-support, var de än är.

Nedstängt kontor och lager? Inga problem!

Vi ser till att din personal har allt som krävs för att sköta sitt jobb, vi hjälper våra kunder med lager och inventering. Vi har ett samarbete med bl.a. 24Storage och kan förvara din utrustning i antingen Stockholm eller Malmö. Behöver du hjälp med att flytta saker från ditt gamla kontor till ditt nya lager hos oss hjälper vi självklart till med det. Vi tar även hand om dina leveranser så att du kan beställa och skicka ut utrustning precis som vanligt. Du kommer alltid att ha tillgång till inventarielistor så att du har full koll på vad som kommer in och lämnar lagret. Skulle din personal behöva ny utrustning så levereras denna från ditt lager. Våra IT-tekniker ser till att ny utrustning har rätt mjukvara och fungerar som de ska innan vi skickar ut dessa till din personal.

Lager och IT-lösningar på en och samma plats

Många företag använder sig av särskilt anpassad mjukvara på sina datorer. Våra IT-tekniker ser till att nya datorer har rätt mjukvara installerad, konfigurerad precis på det sätt ditt företag bestämt, innan vi skickar ut dem. På så sätt ser vi till att en dator som vi har förberett ser ut som och beter sig på samma sätt som när din egen IT-avdelning gör det. Efter att vi har installerat datorn kan våra IT-tekniker leverera och installera datorn samtidigt som de ser till att allt ser bra ut och fungerar på rätt sätt även på era hemmakontor.

Vi hjälper dig med att göra dig av med gammal utrustning på rätt sätt

När din personal får ny utrustning kan vi se till att deras gamla hanteras på rätt sätt. Vi ser till att all känslig information på hårddiskar raderas och kan sedan skicka utrustningen till återvinning eller återbruk (i enlighet med er policy).

Vill du ha professionell IT-support i ditt hem?

Kontakta oss